nanie lurve

nanie lurve

Sunday, February 10, 2013

KISAH HATI

Malam ni aku rasa sangat2 rindukan arwah abah aku...tp aku xmampu nk berbuat apa pun..walaupun untuk membacakan yassin untuknya....kalau lah abah tahu betapa aku nak abah ada disisi aku waktu ni....abah,orang nak sangat2 abah ada ngan orang skrg nie...org rindu abah....mungkin ni semua dah tertulis,ni la takdir idup org..orang terima..abah,terima kasih sbb membesarkan orang,jaga orang dan yang paling penting,PERCAYA kat org..sayang abah..org xkisah ape org lain nk cakap,biar org dan abah je yang tau semua tu..org boleh cakap je....abah,org sayang abah sangat2..rindu abah sangat2..org alone skrg abah..tp semangat abah ada dgn org. :) :'(

2 comments:

  1. nanie..do you still remember me?...ni akk lisa ni..akk tgh cari geng2 yg pernah akk knl..my blog yg tak seberapa hati norullisa ye, rajing2 ah..hehe

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete