nanie lurve

nanie lurve

Monday, March 26, 2012

erti kasih sayang...

aq dibesarkan dlm family y x ramai adik beradik...hanya 4 org...abg aq y sulung,Radin Zulazrul, aq no 2,y ketiga Nurul Faizah a.k.a ijah y mngalamai down sindrome sejak kecil dan y bongsu,Radin Amirul..bila abg aq berkahwin,barulah aq dpt merasa kasih syg seorang kakak..well,menumpang kasih syg seorang kakak dr dia...thanks kak eijun...tp sbnarnye kan,bkn tu y aq nk cite sbnarnye dlm entry kali ni...

aq xtau kenapa 2 3 menjak atau kebelakangan ni,aq slaloo teringat kt adik beradik aq,(time ni aq xbalik umah lg la..masih di ALAM lg) smpai kadang2 nanges2 sbb rindu kt depa smua...specially abg aq la.aq smpai call kakak ipar aq,nanges2 ckp aq rindu kt dia..xtau knapa...then bila aq balik umah lps hbis bljr,rindu kt ijah n amirul terubat tp kat abg n kakak ipar aq,blm lg..jd bile aq dgr abg aq call umah aritu,aq happy giler..n bertambah happy biler tetibe die n kak eijun muncul depan umah tetiba..HAPPY giler...die balik selama 2hari setengah so peluang y ada ni mmg kami hang out together..thanks abg n kak eijun... :) kali ni abg aq balik,mane je die pergi,die ajak aq sama..best giler...jd terubatlah rindu aq kt die...rasa cam nk nanges n g peluk die mcm masa kecik2 dulu,ckp kt die y aq rindu die tp well,malu la kan..haha :P tp aq tau,y die tau y aq rindu die...

untk abg,Radin Zulazrul,...
thanks sbb sanggup balik n ubat kerinduan adik kamu ni....org syg kamu,sbb kamu satu2nya abg org...masa kite kecik2 dulu,mana ade kamu,situ la ade org sbb jarak umur y xjauh beza buatkan kita sgt rapat..bile dh besar,kita dh xrapat mcm dulu,sbb sekolah lain2,tp kamu xtau y org sentiasa rindu nk lepak dgn kamu mcm dulu2...walopn cara kita tunjukkan kita syg satu sama lain berbeza dr org lain,tp org nk kamu tau y org syg kamu sgt2...u r d only 1 n no 1 can replace ur place,my lovely brother...

ijah,Nurul Faizah,
ijah,kak ngah syg kamu..satu-satunya adik perempuan kak ngah..walopn kamu mcmtu tp kak ngah xpernah malu ade adik mcm kamu.harap2 kak ngah boleh jaga kamu nanti,walopn kak ngah dh kawen...semoga TUHAN berikan kak ngah kesempatan tu...

amirul,Radin Amirul,
kamu mmg nakal...tp kak ngah ttp syg kamu..kamu lah racun,kamulah penawar...kamu pn xpandai nk tunjuk y kamu rindu kat kak ngah tp org tau kamu rindukan org..ade ke rindu kt org,tp bile jumpe,ajak gusti?aduhai adik adik....tp bile kamu peluk n cium kak ngah,org rasa cam nk nanges...adik,jgn nakal2...plz.... :P

kak eijun,thanks sbb jd kakak ipar y sporting..leh cite everythng ngan akak n mmg sempoi..best giler la..haha :D n thanks sbb bg org merasa ada kakak.. :)


atas kiri-abg azrul-kak eijun(tengah2)aq..bawah kiri,adik amirul n ijah... (blkang abg aq tu gmbr arwah abah aq) 




p/s : ok,aq senyum dlm mnanges masa wat entry nie........

6 comments:

  1. nak menangis baca ucapan untuk ijah tu since saya pun ada dua orang adik yg mengalami ASD (autism). I know how you feel, so yeah. =)

    ReplyDelete
  2. sumandak kinabalu : yeah,its comes from my heart..deep inside it..ye,sy ngaku y sy nanges masa wat entry nie...thanks..atleast kita sama di situ.. :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. xtau la iqa tp mmg sgt2 rindukan abg,kakak,adik2 n bile dpt jmpe dey all semua,rasa best giler...

      Delete
  4. Wahhh inilh fmily nanie yer....

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup kak,ni la adik beradik nanie.. :)

      Delete